7 Fast Food ® - квалитет и традиција

Од далечната 1987 година па се до ден денес 7 Fast Food ® ви нуди брза храна приготвена на начин кој Вие го сакате. Со супериорен вкус и вистински состојки 7 Fast Food ® е одлична алтернатива за свежa и брза храна во Скопје.

Image

Сендвичи

Со Плескавица

Хамбургер220 ден.

Највкусниот хамбургер во градот со помфрит, кечап и мајонез

Сендвич со плескавица180 ден.

Чизбургер240 ден.

Сендвич со плескавица и
кашкавал200 ден.

Сендвич со плескавица и
сланина210 ден.

Бејкен250 ден.

Биг Мек270 ден.

Со Пилешко
Чикен240/200ден.

Чикен со кашкавал260/220 ден.

Хамбургер со пилешка
плескавица220/180ден.

со помфрит/без помфрит

Комбинирани и Тостови

Комбинирани

со помфрит/без помфритПирошки

Пирошка шунка
кашкавал180 ден.

Пирошка пилешки гради
кашкавал180 ден.

Пирошка кашкавал180 ден.

Пирошка сланина
кашкавал180 ден.

Комбиниран
шунка, кашкавал210/170 ден.

Комбиниран пилешки
гради, кашкавал210/170 ден.

Комбиниран свински
врат, кашкавал220/180 ден.

Комбиниран сланина,
кашкавал220/180 ден.

Комбиниран
кулен, кашкавал220/180 ден.

Вегетаријански-
кашкавал, печурки200/160 ден.

Сендвич со
1 виршла180/130ден.

Сендвич со
2 виршли210/160 ден.

Помфрит120/100 ден.

Тост

голем/мал

Тост
шунка, кашкавал190/170 ден.

Тост пилешки
гради, кашкавал190/170 ден.

Тост свински
врат, кашкавал210/180 ден.

Тост
сланина, кашкавал210/180 ден.

Тост
кулен, кашкавал210/180 ден.

Тост кашкавал190/160 ден.

Тост кашкавал,
печурки190/160 ден.

Тост пилешки стек220 ден.

Тост пилешки
стек, кашкавал240 ден.

Тост вегетаријански190/160 ден.


Image

Мени понуда

Хамбургер Мени

Image
Хамбургер + Coca Cola280 ден.

Чикен Мени

Image
Чикен + Coca Cola300 ден.

Пирошка Мени

пиро
Пирошка + Coca Cola240 ден.

Комбиниран Мени

Image
Комбиниран + Coca Cola270ден.

Додатоци и Пијалоци

Прелив (повеќе
од вообичаеното)20 ден.

Кашкавал (1 парче)40 ден.

Шунка60 ден.

Кулен70 ден.

Сланина80 ден.

Свински Врат80 ден.

Плескавица130 ден.

Пилешка Плескавица130 ден.

Пилешки Стек140 ден.

Виршла40 ден.

Печурки60 ден.

Јајце30 ден.

Лепче30 ден.

Додатоци


Пијалоци

Coca Cola – 0.33 л.60 ден.

Coca Cola – 0.5л.70 ден.

Фанта – 0.33 л.60 ден.

Фанта – 0.5л.70 ден.

Швепс – 0.33 л.60 ден.

Швепс – 0.5л.70 ден.

Спрајт – 0.33 л.60 ден.

Роса – 0.5л.60 ден.

Леден Чај Fuze Tea 0,5 л.70 ден.

Браво 0.5л.70 ден.

Кожувчанка – 0.5л.50 ден.

Работа кај нас?

Ако сте заинтересирани за вработување во нашата компанија Ве молиме испратете го вашето CV на info@7.mk

испратете CV